Myskväll :)

Allmänt / Permalink / 1
Hej!
Kom precis hem från en kompis efter en riktig myskväll som behövdes x) Senast vi hade en sån kväll var i somras och då hade vi sådana kvällar heeela tiden! Haha, man klarar sig inte utan tjejkvällar! :)
Vi gick en långpromenad på kvällen och pratade. Vi gick ute i typ en och en halv timme? Om man räknar in då vi gick in på Ica och köpte godis och jordgubbar som smaka skit ;'( Vi blev as besvikna. Jag menar vi vet att de inte alls smakar i närheten så gott som de gör på somrarna men att de skulle smaka bajs? Vi tänkte "Åh, tänk att få ta en av de där jordgubbarna och bara känna sommarsmakerna" Men sen när vi smakade så smakade de ***
De var fina iaf! Men den här bilden blev fett läskig, mitt hår ser as mörkt ut medan mina händer är likbleka!? :O

Aja, förlåt för taskig update idag.. Ni får bilderna från idag/igår (det är ju efter 12 haha) imorgon! Det är as kul, vi typ skrattade ihjäl oss när vi tog dom! Det är lite träningsbilder kan man väl kalla det?
Haha, puss och hoppas ni haft en rolig/mysig/great fredag <3
#1 - - Mahtab:

Läs gärna mitt inlägg om hur du känar pengar på din blogg, det bästa är att du inte ens behöver ha många besökare!http://matiib.blogg.se/2012/february/sa-har-kanar-du-pengar-pa-din-blogg-1.html#commentJag hoppas att du har haft en bra dag!

Kram(sorry om du inte gillar sånna här kommentarer!)

Till top