Tränat..

Hej!
Nu har jag precis kommit hem efter en heldag på badet (började träna kl 8). Jag skulle tränat tre pass men på den sista träningen så var jag tvungen att åka hem för att jag fick ont i magen :P Störande, men sånt är livet. Nu mår jag bra iaf, tror att det var för att jag tog en ipren förut.
Andra passet så körde vi spinning, sjuukt jobbigt säger jag bara! Haha, svettades som en gris och kunde knappt gå ner för trappan då mina ben skakade så mkt.
Imorgon så ska vi också träna tre pass men det sista passet är BOXNING! Haha, vi har kört det förut och det är sjukt kul. Det som är jobbigt är att när jag kollar på dom andra så börjar jag bara skratta. För jag själv känner mig så.. inte löjlig men obra på det ;) Vi får se hur det går imorn..

Har inga passande bilder så ni får några mer från igår <3

Sun Sol is beautiful

kanin söt


Liknande inlägg

1 Karro:

skriven

Snygga bilder!Hoppas att du får en fin dag, kram! :)

2 Bodypalace ¸. • * ¨ * • ☆:

skriven

Vad inspirerar dig till träning & hälsa? =)

3 Sannalitens.se:

skriven

Hej! Gör du bloglovin-byten? I så fall kanske du vill göra med mig? :) Om du vill de så är min länk här: http://www.bloglovin.com/sv/blog/2681438/sannalitensse Lägg till mig och skriv vilken följare du blev(nummer alltså) och skicka med din direkt-länk så lägger jag till dig på direkten! :) Hoppas allt är bra annars? :)

Kramar!

4 Erika:

skriven

Fina bilder! :)

5 Fröken Sjökapten:

skriven

Sjukt söt kanin!!-Fröken Sjökapten

Kommentera här: