Tränat..

Bilder / Permalink / 5
Hej!
Nu har jag precis kommit hem efter en heldag på badet (började träna kl 8). Jag skulle tränat tre pass men på den sista träningen så var jag tvungen att åka hem för att jag fick ont i magen :P Störande, men sånt är livet. Nu mår jag bra iaf, tror att det var för att jag tog en ipren förut.
Andra passet så körde vi spinning, sjuukt jobbigt säger jag bara! Haha, svettades som en gris och kunde knappt gå ner för trappan då mina ben skakade så mkt.
Imorgon så ska vi också träna tre pass men det sista passet är BOXNING! Haha, vi har kört det förut och det är sjukt kul. Det som är jobbigt är att när jag kollar på dom andra så börjar jag bara skratta. För jag själv känner mig så.. inte löjlig men obra på det ;) Vi får se hur det går imorn..

Har inga passande bilder så ni får några mer från igår <3

Sun Sol is beautiful

kanin söt

Ice <3

Bilder / Permalink / 1
Sweden ice snö snow

is snow iceLite bilder från idag när vi gick på promenad på isen :) Det var jätte varmt och skönt att få vara ute lite. Det känns som om jag aldrig är utomhus? Hela tiden när det är sol så är man upptagen. Det är ju inte så kul att vara ute när man kommer hem från träningen och det är mörkt :S Ända gångerna jag är ute är när jag låter Stampe vara ute.. Det fick han vara idag jätte länge idag förrästen, ni kan få lite bilder på honom senare. Haha sötisen somnade när jag bar tilbaka honom till buren :D
Har ni varit ute något i det UNDERBARA vädret som varit idag?

Hoppbilder

Bilder / Permalink / 5

Hej! Söndag idag :)
Jag måste fråga,  vad vill ni att jag ska skriva om? Tycker ni det är intressant när jag skriver om träning, simhopp och sånt? Eller vill ni att jag bara ska skriva om annat? För jag tycker att det redan finns så jukt mycket modebloggar, men jag vill ändå lägga upp lite kläder som jag tycker är snygga. Vill ni att jag ska skriva om skvaller? Bara lägga upp bilder? Skriva om recept? Stilar? Kompisar? Böcker? Djur!? Skriv vad ni tycker!! Så får jag veta, för jag kommer självklart skriva om vad jag vill, men nu får ni chansen att tycka till :) Det gör ju att jag kan få mer inspiration och då kanske jag skriver roligare, oftare och bättre. Det får vi se..

Nu får ni några hoppbilder iaf, kram <3
hoppbild

hoppbild 10m

hoppbild 10m

Till top