Drottningholm

Allmänt / Permalink / 4
Hej!
Jag och Julie har varit i Drottningholmsparken. Vi gick och pratade och tog bilder, myyyyys!  ;) Vi köpte varsin varmkorv och varsin varm choklad. <3 Vi drömde lite om snö och sommarn + kom på massor av saker vi vill göra till i sommar!! Det var sjukt fint väder också, lite kallt bara. Det är snön som fattas. :)
Nu är jag hemma och ska packa innan jag ska åka till mamma. Jag måste packa grejerna som jag ska ha med till Spanien också eftersom jag åker nästa vecka..

Kraam <3
 

Ny hedder

Allmänt / Permalink / 3
Hej!
Nu har jag fixat en tillfällig hedder men jag ska fixa så att den blir bättre kvalite och sånt senare. Jag är ju inget proffs lixom :P Jag kan inte få bort det där extra " AmandaLy´s" i vänstra hörnet heller.. Nån som vet hur man tar bort det? Skulle hjälpa, för som sagt är jag ju inget proffs på designer och sånt x)
Men den hät får duga så länge.

God morgon alla förrästen! Jag vaknade för en stund sedan och var jätte pigg, men jag vill inte gå upp ur sängen för det är kallt i mitt rum. :O Haha och det är ju varmt och skönt under täcket x) Men jag måste väl gå upp nu då jag ska träffa en kompis en stund snart, så upp och hoppa Amanda!

Kram och hoppas att ni får en bra dag idag då det är Nyårsafton!! :D


Tog bilden igår då de var några i ett hus längre bort som sköt raketer :)

Bilder

Allmänt / Permalink / 1
Hej! Hemma nu efter att ha tagit 350 bilder hos Julie.. Många är lite överdriva men vi tog många bra också! Speciellt på Julie! Hon tog även bra bilder på mig, så hon är både bra modell och fotograf. Bilderna ska vi ha till blogg designer och FB. Problemet är att veta vilka jag ska lägga upp här nu :P Vi tog ju så sjukt många bra <33

Här är några som vi tog <3 Vilka tycker ni vi ska använda till designen..?

Blev bilder på mig nu då jag inte är säker på vilka Julie tycker är okej att jag lägger upp.. <3
Kraaaam och så tror jag nog jag ska gå och lägga mig nu? Jag är jätte trött och så vill jag vara pigg imorn då det är NYÅR!!! <3 :D
Till top