Skadad sedan påsklovet

Allmänt / Permalink / 0
Jag har ju varit skadad sedan påsklovet då jag fick "svikten i knäna" som vi kallar det på simhoppet när jag skulle hoppa iväg. Därefter flög jag i en bakåtvolt (av farten jag redan skapat innan mina knän vek sig) och slog i svikten med båda fötterna efter att ha varit ca 10cm ifrån att slå i huvudet (detta var från tre meter). Jag landade i panik och chock och det första min tränare frågar är om tårna sitter kvar. Precis det man vill höra när man är skräckslagen efter att ha slungats iväg utan någon som helst kontroll. Jag kände ju bara att det gjorde ont överallt så bilden som kom upp i mitt huvud var att mina tår låg utspridda i poolen. När jag till slut vågade titta så satt som tur var alla kvar. 

Sedan dess har jag inte kunnat hoppa då slagen från det extremt lyckade hoppet resulterade i att mina fotleder blev överansträngda.
Jag har därför bara gjort övningar där jag inte använder mig av fötterna så mycket.. Det går att anpassa det mesta och jag får göra det bästa av det :S

Snabbspolat

Allmänt / Permalink / 0
Godmorgon! 
Läste om vilka artister som kommer till bråvalla iår (så sjukt många bra) och det har alltid känts som om det är så lång tid kvar men då kom jag på att det är nästa vecka! Vi åker dit på onsdagen och vi har inte ens bestämt hur vi ska komma dit.. Snacka om att tiden går snabbare än vad man tror. 
Det är min första festival dessutom så jag har ingen koll på vad man ska tänka på och ha med sig. Någon snäll själ som skulle kunna ge lite tips? 
Kram på er

Sommar

Allmänt / Permalink / 1
Sommaren är för mig den absolut bästa tiden på året. Jag avskyr att frysa, jag älskar att sola och vara utomhus, nästan alla människor blir gladare och piggare av att alla är lediga och att allt är så mycket finare. Alla tycker såklart inte samma om detta men många håller nog med mig. 
Jag älskar Sverige men det är bara synd att det ska vara så mörkt och kallt största delen av tiden. Om jag hade fått välja så hade det varit sommar året om ;)


Till top