Italy <3

Bilder / Permalink / 2

¡Hola amigos! :)
(haha jag vet det är
spanska, men jag vet nt hur man säger hej på italienska)

Är i Italien med simhoppet nu och det är toppen väder (24 grader och sol). Är här för tävling så det blir nog inte så mkt mer.. Men ska bli kuul iaf!! :) Vi ska dra och kolla hur badet ser ut nu så jag får ge mer update när jag kommer tillbaka.

Cooper-test

Bilder / Permalink / 1

Heej!
Just nu är jag en otroligt glad och trött chey :) Vi är ju i Karlskoga och har haft tester hela dagen. Varav det sista testet var ett konditionstest (3km på som mest 15min). Visst låter inte mkt men om ni tänker er att ni springer sträckan på en 200m bana och att ni springer 15.5 varv runt, runt, runt.. Så förstår ni att det är psykiskt jobbigt! Vi fick inte ha musik på heller så då blev det ännu jobbigare. Haha, sedan var det ju lite störande att båda mina skosnören gick upp! Första gick upp efter tre varv och det andra efter typ åtta varv! Haha sjukt bra jag är på att knyta?

Känslan

Bilder / Permalink / 1

Känslan när man ser något stort konstigt uppe i taket i skolan där man gått sedan i 6-års utan att ha sett det innan.. x) Haha

Nä, efter ett tag så sa en kompis att hon inte heller sett det innan (så det var inte jag som var helt borta). De måste satt dit dom ganska nyligen?

Till top